mandag den 5. november 2012

Entrecote med bearnaisesauce

Bearnaisesauce
1dl. bouillon, 1 tsk. herbebare og kogende vand
lidt citronsaft
salt
1 tsk. tørret esdragon
1 bæger æggeblomme
125 g smeltet smør
Hav et vandbad klar, saucen må ikke koge
Æggebommerne rører med salt og lidt citronsaft, så røres, bouillonen og esdragonen i. Bouillonen skal ikke være lunken. Gryden sætts i vandbadet, der er varmt, men ikke kogende. Det smeltede smør tilsættes gradvist, røres i lidt ad gangen. her kommer en tilståelse, det skilte, jeg lavede en ny portion, det gik fint, så skilte det igen. Jeg huskede så er trick, man kan prøve at komme lidt koldt vand i. Hurra det hjalp.
Entrecoten steges på en meget varm pande, først på fedtkanten et par minutter, så et par minutter på hver side.
Tilbehør Ovnfritter af kartofler og gulerødder. + salat.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar