søndag den 2. september 2012

En kuglegrill er fantastisk til at lave flæskesteg i, den bliver selvfølgelig saftig, men sværen er helt utrolig.
Men det hele blev ikke spist, der blev en rest, som jeg brugte til spaghetti carbonare.
Den smagte udmærket, men .. Jeg var ikke helt tilfreds.
Pastaen er grov af sundhedsgrunde, men absolut spiselig. Dette gælder ikke alt fuldkornpasta, meget af det er rædselfuldt, og så vil jeg hellere undvære. Et drys finthakket persille ville have klædt retten og især billedet.

Pasta, pastoriserede æggeblommer, fløde, nyrevet parmesan, smør og en rest flæskesteg, salt og peber.
Grov pasta skal have lidt længere tid end almindelig pasta. Så start med at sætte vand over. med salt, (jeg bruger Herbamare i stedet for salt, det er en bouillon, som er god). Skær flæskesteden ud i strimler og rist den i smør på en varm pande.Riv imens parmesanen og bland den med æggeblommerne og fløden (1 dl) Når pataen er færdig blandes først flæskestegen og så æggeblandingen i.
Der må gerne være LIDT vand ved pastaen, bare så den er fugtig. Smag til med salt og drys godt med peber over.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar